0787.327.196

 

Sala Next Door Fitness            

 

Next Door Fitness s-a infiintat in 2012, din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor tale cu programe de aerobic motivante, la care sa participi din placere! Diversitatea programelor de aerobic (de la Capoeira Aerobic, Tae bo sau Cardio Aerobic, pana la Pilates sau Zumba) iti ofera posibilitatea de a alege ce ti se potriveste. Muzica antrenanta, miscarile intense, atmosfera degajata vor combate monotonia si iti vor aduce un suflu proaspat.

De peste 5 ani de zile reusim sa aducem zambetele pe buzele clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga obiectivele: slabire, tonifiere, intretinere! Am dezvoltat antrenamente noi, pe baza experientei care ne recomanda si suntem mandri de rezultate!


La Next Door Fitness vei gasi o sala de aerobic spatioasa, noua, cu oglinzi mari, dotata cu vestiare separate pentru fete si baieti, pentru ca tu sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti.
 

                                  

 

Pe o suprafata de 250 mp, Next Door Fitness dispune de toate conditiile: sala open space de 115 mp – capacitate de 50 persoane, dotata cu oglinzi , sistem audio super performant, parchet special pentru activitati sportive: dans, aerobic,  vestiare – fete / baieti, dusuri si toalete, toate noi (sala deschisa in Septembrie 2014), sala de asteptare de 50 mp , plus inca o sala open space de 40 mp – destinata altor activitati sportive conexe.

Designul modern, inspirat din tema urbana, este cel care pune amprenta pe intregul spatiu, fapt ce il face unul extrem de interesant si inedit. 

                   

Sustinem valori pe care le consideram importante: auto-depasirea, integritatea fizica si psihica, atitudinea proactiva, noutatea si… prietenia! Alaturi de cei pe care ii vei considera prietenii tai, vei reusi sa iti depasesti limitele, sa adopti un stil de viata sanatos, sa ai o atitudine proactiva si sa incerci lucruri noi!

Next Door Fitness este sala de aerobic pentru TINE!  

                                                      

                                       

            

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro