0787.327.196

Dance Fun Aerobic: O forma noua si distractiva de miscare pentru copilul tau

Orice tip de miscare este benefica pentru cel mic. Daca te-ai hotarat sa iti inscrii copilul la un curs care sa il ajute sa isi imbunatateasca conditia fizica, sa isi sporeasca rezistenta, sa isi consume energia intr-un mod constructiv, tot ce trebuie sa faci este sa te decizi care activitate este cea mai potrivita pentru el.

 

DANCE FUN AEROBIC - Pentru un copil sanatos si vesel

Iata un concept nou de gimnastica aerobica combinata cu dans, special dezvoltat pentru copii cu varste curpinse intre 4 ani si 14 ani, astfel incat acestia sa participe cu drag la ore. Fiecare sedinta il va motiva pe cel mic sa fie mai bun, sa isi depaseasca limitele. Combinatia de gimnastica aerobica si coregrafii pe cele mai indragite melodii, ii vor insufla celui mic dorinta de a adopta un stil de viata activ si sanatos. Copilul tau va interactiona cu copii de varste apropiate, va socializa si va invata sa fie responsabil.

Dance Fun Aerobic este o forma noua de miscare pentru copilul tau, educativa si distractiva. Copiilor li se va dezvolta simtul ritmic, li se va spori atentia prin jocurile de cunoastere si li se vor forma deprinderi pentru un stil de viata sanatos. Spre deosebire de cursurile clasice de dans, la Dance Fun Aerobic, copii vor adopta o pozitie corecta si eleganta, vor dezvolta simtul ritmic si creativitatea fara a fi ingraditi de pasii standard. Dimpotriva, sunt incurajati sa se exprime liber prin dans, prin miscare. Coregrafiile pe cele mai indragite melodii ii vor face sa revina cu placere de fiecare data.

 

DANCE FUN AEROBIC - Beneficii pentru copilul tau

Beneficiile pe care le vei resimti asupra copilului tau in urma participarii la orele de gimnastica aerobica, Dance Fun Aerobic, sunt numeroase si se manifesta in doua directii: la nivel fizic si la nivel psihic:

La nivelul dezvoltarii fizice, copiilor li se va spori rezistenta impotriva bolilor cardio vasculare, li se va mari rezistenta fizica - se previn leziunile musculare. Se va remarca o mai buna coordonare si echilibru si se vor inlatura tendintele de supraponderabilitate. Mai mult, copiii vor adopta o tinuta corecta, eleganta.

La nivelul dezvoltarii psihice, sunt multe studii care atesta faptul ca un copil care face miscare este mai atent, responsabil si creativ, deoarece practicarea unei forme de sport precum Dance Fun Aerobic il va face sa ii creasca increderea in fortele proprii. De asemenea, se dezvolta simtul disciplinei, copiii vor invata sa accepte regulile si vor fi rasplatiti pentru fiecare reusita a lor. Vor socializa cu copii de varste apropiate dar si cu instructorii care ii vor invata si ghida pe parcursul antrenamentelor si li se va dezvolta simtul de competitie, de auto-depasire, totodata cu cel al spiritului de echipa, datorat apartenentei la grup.

 

DANCE FUN AEROBIC la Next Door Fitness

La sala de fitness aerobic Next Door Fitness, fiecare sedinta de dance aerobic pentru copii se desfasoara sub supravegherea a doi instructor, care isi vor canaliza toata atentia asupra lor. Antrenamentul este structurat de asa maniera incat copii sa fie permanent atenti si activi.

Antrenamentul Dance Fun Aerobic se desfasoara pe parcursul a 60 de minute si este structurat astfel: incalzire aproximativ 10 minute urmata de antrenamentul propriu zis, aproximativ 40 de minute, pe parcursul carora copii vor face exercitii de gimnastica aerobica combinate cu pasi de dans, jocuri educative, competitionale, coregrafii in voga pe diverse melodii distractive. Antrenamentul se incheie cu partea de relaxare si stretching, pentru ca organismul sa isi revina dupa efort.

Inscrie-ti copilul la antrenamentul Dance Fun Aerobic la Next Door Fitness. Aici va fi ghidat de instructori cu experienta, care isi vor dedica toata atentia lor.

Pretul unui abonament lunar este de 100 RON si include 8 sedinte. Programul orelor de Dance Fun Aerobic il gasiti accesand urmatorul link: http://nextdoorfitness.ro/program.html

 


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro