0787.327.196

Capoeira Aerobic - Învinge kilogramele în plus!

Capoeira Aerobic reprezintă cel mai nou trend în materie de sport – slăbire și tonifiere. Apărut relativ recent in România, Capoeira Aerobic a câștigat o tot mai mare popularitate in rândul iubitorilor de sport și nu numai

Orele de Capoeira Aerobic sunt distractive și antrenante, motiv pentru care tot mai mulți oameni participă la acest program. Beneficiile sunt numeroase și  consistente iar rezultatele se observă atât pe plan fizic cât și psihic.

Pașii de bază sunt pași specifici dansului Capoeira, adaptați programului de aerobic. Rezultatul: kilograme în minus și un ritm de viață activ.

Ce inseamnă Capoeira Aerobic, de fapt? Capoeira Aerobic este un program de aerobic nou, care are la baza mișcari de dans specifice fenomenului Capoeira. Spunem  fenomen  deoarece Capoeira reprezintă mai mult decât un stil de dans, este o artă, o filozofie și un mod de a trăi.

Capoeira  a fost inventată în Brazilia de către sclavii africani care, fiind sub ocupație portugheză, nu aveau voie să se antreneze pentru luptă. Așadar, ingeniozitatea lor, alături de necesitatea antrenamentelor de luptă, au condus la apariția dansului Capoeira. Mișcările preluate din arte marțiale au fost transpuse în lumea dansului și a muzicii.

Termenul Capoeira include o fascinantă forma de a trăi: muzica specifică, intensă si totodată relaxantă, mișcarile ample și controlate, viziunea asupra vieții: aceea de invingător!      

La o oră de Capoeira Aerobic ajungi să consumi până la 1000 de calorii, exercițiile cardio te ajută să elimini rapid și sănătos kilogramele in plus. Mai mult, mișcările specifice dansului Capoeira îți solicită fiecare grupă musculară, astfel încât, pe lângă reducerea kilogramelor, vei observa cum corpul tău devine tonifiat – cu accent pe brațe, abdomen, fesieri și coapse. Vei căpăta un tonus ridicat și te vei încărca cu energie la fiecare ședință la care participi.

Capoeira Aerobic te va ajuta și pe plan psihic. Mișcările dansului Capoeira sunt echilibrate și controlate. Înveți să îți controlezi respirația și devii constient de modul in care corpul tău se mișcă și funcționează. Echilibrul asupra propriului corp, coordonarea, respirația controlata te vor ajuta să faci față stresului cotidian.

Comparativ cu alte programe de aerobic, Capoeira Aerobic îmbină intr-un mod inedit cultura cu exercițiul fizic. Slăbești sănătos, îți armonizezi corpul și iei contact cu cultura braziliană. Îți vor fi transmise valori pe care le considerăm importante: echilibru, moderație, control și auto-depasire.

Programul de Capoeira Aerobic poate avea o intensitate medie spre ridicată și este recomandat oricărei persoane dornice să adopte un stil de viață sănătos, indiferent de scop: slăbire sau tonifiere. Vârsta și sexul nu sunt impedimente în practicarea lui, un antrenor dedicat va ști să îți prezinte pașii și să îți insufle pasiunea pentru mișcare.

Dacă te-ai decis să participi la Capoeira Aerobic, noi iți recomandăm să urmezi 2 sau 3 ședințe pe săptămână, în funcție de pregătirea ta fizică. Vei slăbi, îți vei tonifia corpul și te vei incărca cu energie.

              

La Next Door Fitness vei putea să îți alegi tipul de abonament care ți se potrivește si sa te bucuri de antrenament intr-o sala spatioasa, care satisface toate exigentele.

       


Next Door Fitness

Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta

Telefon: 0787.327.196

E-mail: contact@nextdoorfitness.ro